Scandic Portalen

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt noe godt å drikke i denne fasjonable baren på Scandic Portalen før du nyter lokale retter i denne baren og restauranten i Jönkoping.
Nyt internasjonale og svenske retter i restauranten vi samarbeider med, Karlssons salonger, en av Jönköpings mest populære restauranter. Start besøket ditt med noe godt å drikke i baren før du spiser et bedre måltid, mens du tar inn det yrende folkelivet på gaten utenfor.

Som stamgjest, kan du gjerne bruke din restaurantvoucher i restauranten, men fordelen med 20 % ferierabatt på mat gjelder ikke her.

Åpningstider

Opening hours