Scandic Kramer

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt tradisjonell svensk mat i en hyggelig setting, med utsikt til det livlige Stortorget. Denne hyggelige restauranten er også stedet for å stille sulten om morgenen mens byen våkner til liv utenfor.

Bordbestilling restaurant

+46 40 693 54 00

Velg mellom tradisjonelle svenske retter fra à la carte-menyen vår i en god atmosfære. Få et sete på første rad på restaurantens glassveranda, og betrakt livet på Stortorget og Lilla Torg i sentrale Malmø.

Når det er tid for en pause fra dagens aktiviteter kan du slappe av med noe godt fra lunsjbuffeten vår.

Hvis du har behov for å diskutere forretninger i fred og ro, eller bare foretrekker mer privatliv, har vi et chambre separé som er ideelt for dette formålet.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed