Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Lunch buffet Scandic-St-Jorgen-Restaurant.jpg Breakfast Breakfast Scandic-St-Jorgen-Conference-Taste-Break.jpg
Tilbake til hotell

Restaurant

Du kan slappe av og nyte god mat med venner og kolleger i hotellrestauranten vår.

Restauranten på Scandic S:t Jörgen ligger i 1. etasje og åpnet i 2006. Du nyter både mindre måltider og hovedretter av svensk og internasjonalt tilsnitt i den avslappende atmosfæren.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed