Scandic Norrköping City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo i sentrum, med sentralstasjonen og shopping rett rundt hjørnet. Kom i form i treningsrommet vårt, eller lån en sykkel og kombiner mosjon med sightseeing. Slapp av med en deilig middag, en økt i badstuen eller en stund i boblebadet på takterrassen vår.

Read more about Scandic Norrköping City

Nyt en deilig økologisk frokost i restauranten vår. Her serverer vi også moderne klassikere og à la carte. Barna kan velge fra sin egen meny. Hvis du er i humør til noe varmt eller kaldt å drikke, er hotellbaren vår åpen frem til kl. 13.00. Alle rom har selvfølgelig gratis WiFi. Slapp av i badstuen på takterrassen, tren i treningsrommet eller nyt en varm økt i badstuen. Du kan også låne en av syklene våre hvis du foretrekker å trene utendørs.

Hotellet vårt ligger i hjertet av sentrale Norrkøping, ved Norra Promenaden. Du bor bare et steinkast unna sentralstasjonen og en 10 minutters kjøretur fra flyplassen. Shopping og attraksjoner er innen komfortabel gangavstand. Hotellet ligger rett ved siden av vår samarbeidspartner Renströmmen Restaurang & Konferens, som kan arrangere konferanser for 2–900 personer.

3.5 250 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Norrköping City Telefon

+46 11 4955200

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Norrköping City Adresse

Slottsgatan 99
Norrköping

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Scandic Norrköping City