Scandic Grand Orebro, bar
Scandic Grand Orebro, bar Scandic Grand Orebro, bar Scandic Grand Orebro, bar

Scandic Grand Örebro

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Bar

Baren vår har en lang bardisk og en åpen løsning med lobbyen vår. Se sport på storskjermen og nyt godt drikke, god mat og god atmosfære.

Bordbestilling restaurant

+46 19 7674307

Grand Bar på Scandic Grand Hotel har en herlig og avslappet atmosfære. Her kan du koble av med god drikke og lekre småretter.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed