Bestill overnatting

Scandic Örebro Central

Scandic Örebro Central er knutepunktet i sentrum av knutepunktet. Plassert nær sentralstasjonen og i hjertet av det levende distriktet som skapes rundt transportknutepunktet, finner du Scandic Örebro Central med 160 rom. Et intimt, fleksibelt og levende hotell, med et hjerte som banker for personlig service, designet for den kresne reisende.

Read more about Scandic Örebro Central

Hos oss vil du føle deg hjemme til tross for at du er hjemmefra, og i bevegelse til tross for å fornøyd slappe av i en lenestol laget fra det mykeste Tarnsjö-skinn i roen av hotellets lekre lobby. Åpne laptopen din og fortsett å jobbe, eller slapp bare av et øyeblikk på hotellrommet ditt.

Hotellet er personlig og inviterer deg til å møte gamle og nye venner, fra hele landet. Lobbyen er designet som en stue, oppdelt av grønne gardiner av vegetasjon og fylt av myke lenestoler og komfortable sitteplasser som inviterer deg til å enten jobbe eller ta det med ro.

Her kan du slappe av med en matbit, slukke tørsten din eller ha et digitalt møte. Den varme, åpne lobbyen kombinerer bærekraftige materialer med tidløse verdier og innovative designløsninger. Interiøret kan skryte av tre, lær og stein, som ikke bare er vakre, holdbare naturlige materialer som eldes med verdighet, men som også gir en kobling til¨Örebros stolte håndverkstradisjon.

Toget ruller mot vest, og kobler naturlig den gamle sko- og kjeks-byen med Stockholm, Göteborg og Oslo. Hotellet er plassert nær Örebro sentralstasjon, shopping og severdigheter.

4.0 107 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemerket 3055 0519
Frokosttider Vis restaurantside

Finn veien hit

Scandic Örebro Central Telefon

+46 19 7674500

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Örebro Central Adresse

Östra Bangatan 9
Örebro

Scandic Örebro Central