Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo på et historisk sted i gangavstand fra sentrum og 200 meter fra sentralstasjonen. Det ideelle utgangspunktet for aktiviteter i og rundt Skövde. Vi har også et bankettrom med hele 11 meter takhøyde - perfekt for deg med store planer.

Read more about Scandic Billingen

Hold deg i form i vårt treningsrom, koble av i badstuen og nyt god mat i vår hyggelige hotellrestaurant. Lån gjerne en sykkel i resepsjonen og ta en sykkeltur rundt fjellet Billingen. På hotell Scandic Billingen har vi 9 møterom for 2-500 personer i flotte lokaler. Vi tilbyr alle våre gjester gratis, trådløst internett.

Hotell Scandic Billingen er et bra utgangspunkt, både om du vil besøke Skara Sommarland, eller utforske Skövdes omgivelser. Her finner du vakker natur, skibakken Billingeberget og noen av Skövdes mange golfbaner rett i nærheten. Rundt hjørnet for Scandic Billingen, finner du dessuten mange restauranter, kafeer og butikker.

3.5 454 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Billingen Telefon

+46 500 745000

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Billingen Adresse

Trädgårdsgatan 10
Skövde

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Scandic-Billingen-Conference-Room-Festvaningen.jpg

Vi har møtelokaler som passer for små og store grupper, samt restaurant og bar.

Bestill møterom