Barber Spots – Barber Big T

Tobias Olsen «Barber Big T», er en barberer som tok utdannelsen sin på A.B.I American Barber Institute i New York. I dag driver han sin egen barbersalong, Royal Barbershop i Döbelnsgatan i Stockholm. Han er en velkjent barberer i bransjen.Blowout! - Tyskbagargatan 6, Östermalm

Hvis du ønsker at en stjerne skal klippe håret ditt, bør du gå til Magnus, også kalt Bobbo, på Blowout. Herrene her vil tilby deg utmerket håndverk, og de har gjort dette så lenge at god stil og en god hårklipp ligger i fingrene. Interiøret i barbersalongen er klassisk og intimt. Ventetiden for å få en time kan være ganske lang, og du er heldig hvis du havner på kundelisten. Med andre ord, dette er eksklusivt.

Barbers and Books – Östgötagatan 21, Södermalm

Hvis du vil leve livet litt mer som en ekte gentleman, er Håkan og teamet hans et sikkert kort. Her får du en klassisk klipp og myke linjer i et avslappet og mannlig miljø. Disse gutta har truffet blink på den rette følelsen. Interiøret er gjennomtenkt, atmosfæren er hyggelig og inntrykket er luksuriøst.

Roy and Son – Hornsbruksgatan 24, Södermalm

Roy and Son oser av kvalitet. Med vitalitet og fleksibilitet, gammelt vs. nytt – fikser de det hele. Disse gutta er ganske travle, så bestill time på forhånd. Det som er ekstra spesielt og bra med denne salongen, er at den er en del av Tjoget, en velkjent vin- og cocktailbar. Det betyr at du kan få noe godt å drikke i hånden mens du får fikset håret, noe som er veldig usvensk og ganske fabelaktig!

Barber Club Solsidan – Skyttevägen 15, Saltsjöbaden

Disse gutta har stålkontroll på trendene, og vet hvordan man får til et flott og elegant skjegg, eller hvordan en tøff, mer utradisjonell klipp utføres. De åpnet i januar, men til tross for at de er nykommere, er de dyktige nok til å utfordre Stockholmsmarkedet. Jeg tror det blir spennende å følge deres utvikling.

Grease & Peace – Norra Agnegatan 36, Kungsholmen

Hvis du er ute etter en tøffere og mer moderne, men allikevel klassisk look, og ønsker en ekte amerikansk opplevelse – da er denne barbersalongen et godt valg. Barbererne klipper hår på en moderne, amerikansk måte.