De beste stedene i Stockholm – Rebecca Knutsson

Rebecca flyttet til Stockholm for noen år siden, og deler noen gode tips for å bli kjent med byen raskt. Hun jobber som fotograf, frilanser og blogger, og kommer opprinnelig fra London.Rosendals Trädgård – Rosendalsvägen 38, Stockholm

Dette er en av favoritt-kaféene mine. Den ligger på den vakre øya Djurgården. Jeg elsker den rustikke enkeltheten over hele settingen, og det at alle grønnsakene er økologiske og bærekraftige, samt at de bruker biodynamiske ingredienser i denne kaféen. Maten er helt nydelig, du kan virkelig smake at rettene er ferske og gode på alle måter. Den lille butikken er også en 'Aladdins hule', med spiselige godsaker og alle mulige ting til hagen.

Artipelag – Artipelagstigen 1, Gustavsberg, Stockholm

Dette er en ekte skatt, og antakelig et av de vakreste kunstgalleriene og stedene jeg noengang har vært på. Artipelag ble bygget for å passe inn i naturen på øya Värmdö, og ligger rundt en times kjøring fra Downtown Camper. Bygningen ble designet av Johan Nyren, og strekker seg over 10 000 m², inkludert kunstgallerier, i tillegg til 89 000 m² med naturområder. Jeg liker veldig godt å spasere langs strandpromenaden fra parkeringen og opp til kaféen og kunstgalleriene. Spaserturen byr på spektakulær utsikt over Värmdö-skjærgården før du når den imponerende, hvite arkitektoniske bygningen Artipelag. Den er helt klart på listen min over steder som må ses!

Nirvana – Åsögatan 166, Stockholm

Hvis du er som meg, så synes du de lange, mørke vintermånedene i Stockholm er tøffe, og da er en god dose Vitamin D3 helt på sin plass. 'Solrummet' på Nirvana er det perfekte stedet for å slå seg ned og slappe av, og få seg en god dose trygt sollys. Velg mellom en solseng eller hengekøye, og nyt lyden av bølger som ruller inn og ut på en strand, mens du nyter en sunn smoothie eller noe annet godt fra den vegetariske og glutenfrie menyen. Nirvana har en ideell beliggenhet i det trendy nabolaget Södermalm, en kort spasertur fra Medborgarplatsen t-banestasjon.

Dansskolan Yogansa – Pipersgatan 26, Stockholm

Hvis du elsker å danse, så kommer du til å elske Dansskolan Yogansa, som tilbyr alle typer danseklasser. Afrobeat er min personlige favoritt. Jeg har aldri gått fra en eneste klasse uten et stort smil om munnen.

Boulebar – Rådhuset, Stockholm

Det beste jeg vet når helgen kommer er et godt spill Boule og brunsj med venner. Boules, som opprinnelig kommer fra Frankrike, har hatt en oppblomstring og blitt trendy i Stockholm, og stadig dukker det opp nye steder for å spille rundt omkring i byen. Dette er det perfekte stedet å slappe av etter en lang arbeidsuke, og møte venner over et spill.