Picnic Spots – Charlotta Zetterström

Charlotta Zetterström er entreprenør og markedssjef for bakeriet Fabrique, som hun grunnla sammen med mannen sin i Stockholm for nesten ti år siden. Charlotta bor med familien sin på Östermalm i Stockholm.Regnbårgsparken, Djurgården

Dette stedet rett bak Nordiska Museet er helt fantastisk. Vannet og de vakre trebåtene er rett foran deg, og du er borte fra trafikkstøyen og folkemassene på vei til Skansen og Gröna Lund.

Stadshuset, Hantverkargatan 1, Kungsholmen

Rett ved vannet. Jeg pleide å svømme her da jeg var yngre. Du kan sitte på steintrappene ved vannet og nyte en kaffe og en kanelbolle. Hvis du har med deg bikinien, kan du ta deg en svømmetur etterpå.

Mariatorget, Södermalm

Jeg elsker Mariatorget. Det er midt i byen, men allikevel et fantastisk sted å slå seg ned på en benk og nyte livlige Södermalm. Du kan titte på barna som leker, eldre mennesker som nyter de vakre omgivelsene, den lille kirken i hjørnet og unge forelskede par.

Nobelparken, Djurgården

Det er her Djurgården begynner. Du kan velge å sitte på en benk eller slå deg ned på gresset, se utover vannet eller titte på menneskene som går forbi med barnevogner eller er ute på en powerwalk og nyter den friske luften. Den beste tiden på året er i slutten av mai eller tidlig om høsten, da du ser trærne skifte farger.

Engelbrektskyrkan, Östermalmsgatan 20, Östermalm

Spaserturen til kirken er vakker, og dette er et av de beste stedene i Stockholm for å nyte en kaffe på en benk utendørs. Dette er et av Stockholms mest eksklusive områder med vakre steinhus og svært få turister.