Selfie Spots – Daniel Paris

Daniel Paris er blogger, programleder og foreleser, og bor i Stockholm. Han er også utdannet sosionom. Daniel deltar regelmessig i morgenprogrammet «TV4 Nyhetsmorgon» og er også radiovert i «Vakna med NRJ».Lytt til Podcast

Kungsträdgården, sentrum

I Kungsträdgården finner du fantastiske kirsebærtrær som blomstrer noen uker i april og mai. Det er utrolig vakkert og tiltrekker mye folk. Trærne føles som et lite mirakel i det kalde skandinaviske klimaet. Ta en selfie under blomstene og se antallet likes på Instagram fly i været. Så godt som en garantert suksess. I Kungsträdgården kan du gå på skøyter om vinteren, også en god mulighet for kule bilder!

Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Södermalm

Vel, det er kanskje litt ironisk at jeg anbefaler deg å gå og ta bilder på et sted som heter Fotografiska. Men kunsten her er fantastisk og utrolig vakker, og hvis du liker å se på fine bilder bør du dra hit. Plakater, kunstverk og skulpturer – her finner du alt. Fotografiska har dessuten en perfekt beliggenhet ved vannet, som gir deg en fantastisk utsikt, og de store vinduene i kaféen gir godt dagslys til dine egne bilder.

Och himlen därtill, Götgatan 78, Södermalm

Denne takterrassebaren/restauranten ligger i 23. etasje i en skyskraper i hjertet av Stockholm, på Södermalm. Stedet gir ordet «takterrassebar» ny mening. Herfra kan du se hele Stockholm, og utsikten er magisk både dag og natt. Interiøret er også svært vakkert, og på «Himlen» kan hvert øyeblikk bli en fotoshoot. Alle tar bilder av alt her, så ikke vær sjenert. Ta en selfie med den vakre byen i bakgrunnen. Det kommer til å se ut som et postkort. Södermalm er hipsterbydelen i Stockholm og et godt sted for å hente inspirasjon.

STHLM Brunch Club, Dalagatan 24, Vasastan

Sosiale medier er fulle av deilig og vakker mat. De beste bildene får du over en god brunsj, og Stockholm Brunch Club er berømt for deres. De serverer all slags vanlig mat som Eggs Benedict og cesarsalat, men milkshaken er ut av den annen verden. Den er deilig og vakker med alle slags toppinger og pynt. Perfekt for Instagram eller Facebook. Sjokoladeshaken er en klassiker.

Fjärilshuset, Haga trädgård, Solna

Som en tropisk regnskog i Sverige! Hvis du bor her, vet du at Sverige ikke akkurat har et varmt og fuktig klima, så at du kan dra til et sted med vakre sommerfugler, haier (!), eksotisk fisk og reptiler er veldig kult. Det er som å komme inn i en magisk skog full av overraskelser, og du kan ta mange bilder her. Både med de fantastiske og fargerike dyrene, men også med de flotte omgivelsene. Vennene dine på sosiale medier vil ikke tro at bildene er tatt i Sverige.