Skate Spots – Jörgen Brennicke

Jörgen Brennicke tilhørte den første bølgen av skatere i Sverige, da han begynte på 70-tallet. Han sluttet å skate og holdt seg unna i 30 år, men startet igjen for seks år siden da nye, fantastiske skateparker begynte å dukke opp i Stockholm.Lytt til Podcast

Åva, Täby

Dette er den skateparken jeg liker aller best. Jeg liker at det ser ut som et bakgårdsbasseng, der du har fliser, betong på kantene og hindre og trapper som om du var i et ekte basseng, og en death box der vannet ville gått ut. Det finnes også et mindre street style-område og en kickbike-park ved siden av. Det er et vakkert sted.

High Valley Skate World, Högdalen

Dette er den største parken i Stockholm, og her er det mange muligheter. Det er skikkelig moro. Dette stedet fungerer enten du er nybegynner, en som søker et kick eller en vertskater. Det er et bra sted, og det er gøy å bare henge her også. Det er alltid folk som henger her, camper og ser på skaterne, så det er en veldig kul park.

Rålis Skatepark, Rålambshovsparken, Stockholm

Denne ligger under en bro, så du kan skate her selv når det regner. Det var denne skateparken som fikk meg i gang med skating igjen. Jeg gikk forbi og folk skatet eller spilte cricket – det er så mye energi og så mange forskjellige typer sport her.

Kristinebergs Skatepark, Kungsholmen

Dette er en veldig kul park, jeg ville si det er en leken park. Det er bare én bane her, så du må kanskje vente litt. Fordi hvis noen er i gang, så venter du.

Orminge Betongpark, Nacka

Dette er en park jeg bare har skatet i et par ganger, men jeg vil gjerne dra tilbake igjen. Det er en veldig bra park med én bane i ulike høyder. Den er veldig allsidig, og parken er bra for både nybegynnere og for den som vil ha tøff og utfordrende kjøring.