Scandic-Grand-Central-Interior-bar-acoustic-1.jpg
Scandic-Grand-Central-Interior-bar-acoustic-1.jpg Acoustic Bar Scandic-Grand-Central-Interior-bar-acoustic-3.jpg

Grand Central by Scandic

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Acoustic Bar

Nyt fantastisk drikke og DJ-er i Acoustic Bar på Scandic Grand Central Hotel i Stockholm sentrum.

Vi ses oppe på Acoustic Bar. Bestill favorittdrikken din her, eller prøv noe nytt fra den omfattende drikkemenyen. Vi oppdaterer den ofte for å holde bartenderne inspirerte.

Hvorfor ikke reservere en After Work-kveld? Acoustic Bar er ideell for et arrangement etter jobb med kolleger, kunder eller venner. Hvis dere ønsker å være for dere selv, kan dere alltids reservere en del av baren.

Vi ser frem til å høre fra deg på awacoustic@scandichotels.com.

Vår bar tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon. 

Åpningstider

Opening hours
Bar: Wed-Sat 17:00-02:00, Mon-Tue, Sun Closed (June 21 - August 29: Mon-Sun Closed)

Menyer