Grand Central by Scandic

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt
Tilbake til hotell

Teaterbrasseriet

Nyt en lunsjbuffet eller middag på Teaterbrasseriet. Det smakfulle interiøret og den avslappede atmosfæren gjør det enkelt å trives her.

Bordbestilling restaurant

+46 8 512 520 32

Menyen inkluderer retter som fjellørret, svensk lam og grillet Nebraska-biff. Den gode servicen og den behagelige atmosfæren appellerer til både fastboende og hotellgjester. Det er mange som kommer til barene våre for noe godt å drikke. Du burde også ta turen innom. Beliggenheten i veikrysset Vasagatan/Kungsgatan er ideell hvis du ønsker å gå ut på byen senere på kvelden.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed