Vår livsstil-concierge tilfører det lille ekstra til oppholdet ditt

Du vet den vennen som alltid kjenner til de nyåpnede restaurantene og butikkene, som er oppdatert på alle trender, og som alltid klarer å snike seg forbi hele køen på de beste nattklubbene? Hvis du overnatter på Haymarket, er denne vennens navn Patrick Silvermarck, og han jobber som livsstil-concierge.

Patrick hjelper deg med å få mest mulig ut av Stockholm

Mange hoteller tilbyr en concierge-tjeneste – en person som hjelper deg med å bestille teaterbilletter, forteller deg åpningstidene på de forskjellige museene, eller viser deg på kartet hvordan du best kommer deg dit du vil. På Haymarket har vi tatt concierge-konseptet ett steg videre, og skapt gratistjenesten livsstil-concierge. Så hvordan er dette forskjellig fra den mer konvensjonelle concierge-tjenesten? Vel, her handler det ikke om de vanlige turiststedene. Vår livsstil-concierge er personen som holder seg oppdatert på hva som skjer rundt restauranter, barer, nattklubber, shopping og arrangementer.

På Haymarket er navnet hans Patrick Silvermarck. Tittelen hans er svært passende, fordi livsstilen hans gjør at han alltid er oppdatert på det siste og nyeste. Han har bakgrunn innen mote og detaljhandel, og har jobbet for hoteller som arrangementsplanlegger, personlig shopper og stylist. Han elsker å teste ut nye barer og restauranter, og går aldri glipp av Fashion Week i Stockholm eller Paris. Hvis han ikke har svaret på spørsmålet ditt, kan du være sikker på at noen i det omfattende nettverket hans har det.

«I jobben min kombinerer jeg alt jeg har jobbet med tidligere, i en og samme tjeneste. Jeg elsker det!»

Patrick hjelper gjestene våre med å få mest mulig ut av oppholdet i Stockholm. Han kan trylle frem et bord på en fullbooket restaurant, fortelle deg i hvilken butikk du kan finne de limited edition-skoene du ønsker deg, eller hjelpe deg med å planlegge en herlig dag med spabehandlinger og brunsj.

Haymarkets konsept er mote, livsstil og art deco – samlet under ett. Patricks jobb som livsstil-concierge handler om å sikre at gjestene opplever hele dette konseptet. Han møter dem og forteller dem hvordan og hvor i Stockholm de kan oppleve dette konseptet utenfor hotellet, på alt fra restauranter og barer til konserter, forestillinger og museer. Han jobber tett med resepsjonen, slik at han er godt forberedt for alle mulige ønsker som ankommende gjester måtte ha.

«Målet mitt er å sørge for at alle gjestene nyter en eksklusiv opplevelse når de bor på Haymarket. Jeg liker å bli kjent med hver gjest, slik at jeg kan finne ut hvordan jeg best kan innfri deres ønsker.»

Patrick har full kontroll på hvordan et hotell drives, og vet alltid hvem han skal snakke med for å kunne gi gjestene våre det lille ekstra. Ett eksempel er hvordan han har hjulpet til med å forberede noen frierier i hotellrommene på Haymarket.

«I disse tilfellene kan det være et ønske om blomster, sjampanje og en viss stemning i rommet der frieriet skal finne sted. Jeg ønsker alltid at det skal gå bra, og jeg har vært akkurat like nervøs som personen som skal fri, haha!»

I tillegg til å hjelpe hotellgjestene med sine forespørsler, organiserer Patrick et mindre arrangement på hotellet annenhver uke, og er også ansvarlig for butikken på hotellet. Arrangementet kan være at en designer viser frem og snakker om sine produkter, som tepper eller smykker. Produktene er også gjerne tilgjengelige i butikken.

Så hvis du planlegger et besøk på Haymarket, ikke nøl med å ta kontakt med Patrick. Det koster deg ingenting å få hans unike ekspertise, men å få den bordreservasjonen på en fullbooket restaurant er uvurderlig.