Bar 101
Bar 101

Scandic Anglais

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Bar 101

Drikke serveres til musikk fra DJ-er i denne tidligere suiten, onsdager til lørdager, med flott utsikt mot Humlegården og Sturegatan.

Samle kolleger, venner eller kunder til et after work-arrangement hos oss. Det er mulig å reservere hele baren for større grupper, eller reservere bord for grupper på mer enn 25 personer. Lokalet, som tidligere var en av suitene våre, passer også for pressekonferanser, stående selskaper eller frokostseminarer. Nøl ikke med å kontakte oss, med eventuelle forespørsler, på meeting.anglais@scandichotels.com 

Bar 101 er en kontantløs bar. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Thu-Sat 17:00-01:00, Mon-Wed, Sun Closed