Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg
Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Jamies Italian, Scandic Anglais, restaurant, interior Breakfast
Tilbake til hotell

Jamie's Italian

Stimuler smaksløkene dine med enkle, rustikke italienske retter, satt sammen av sesongens friske råvarer med Jamies egen vri, både til lunsj og middag hver dag hele uken. Dette er vidunderlig upretensiøse retter, laget med velutprøvde oppskrifter.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51734020

Bestill bord

Den første Jamie's Italian åpnet i Skandinavia i oktober 2014. Menyen er genuin med vidunderlig upretensiøse retter, laget fra bunnen med velutprøvde oppskrifter. Restauranten tar inspirasjon fra den britiske TV-kokken Jamie Olivers lidenskap for den italienske livsstilen. Fra restauranten kan du se hvordan vi lager vår egen pasta på kjøkkenet, og du kan kjøpe Jamies kokebøker for inspirasjon til å lage lignende retter hjemme.

Vi serverer frokost, lunsj og middag hver dag hele uken.

På ukedagene serverer vi lunsj fra SEK 155. Velg mellom flere forskjellige retter. Vann, brød og kaffe er inkludert! Du trenger ikke å være gjest på hotellet for å nyte den populære frokostbuffeten vår. Med forbehold om tilgjengelighet serverer vi frokost til gjester som ikke bor på hotellet for SEK 175 per person.

Bestilling for større grupper – opptil 60 personer

Vi serverer også gjerne middag til større grupper. Vi kan ta imot grupper på opptil 60 personer. Ta kontakt med oss for mer informasjon. For bordreservasjon via e-post: bookings@jamiesitalian.se Telefon: +46 8 517 340 20 (i restaurantens åpningstider)

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Brunch: Sun 12:00-15:00, Mon-Sat Closed
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:30, Sat 12:00-15:30, Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Fri 14:30-22:00, Sat 15:30-22:00, Sun Closed