Scandic Anglais

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt
Tilbake til hotell

Jamie's Italian

Stimuler smaksløkene dine med enkle, rustikke italienske retter, satt sammen av sesongens friske råvarer med Jamies egen vri, både til lunsj og middag hver dag hele uken. Dette er vidunderlig upretensiøse retter, laget med velutprøvde oppskrifter.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Den første Jamie's Italian åpnet i Skandinavia i oktober 2014. Menyen på Jamie's Italian er genuin – rettene er vidunderlig upretensiøse, laget med velutprøvde oppskrifter. Jamies venn og mentor, Gennaro Contaldo, har tilført substans til det som nå er essensen av Jamie's Italian – tradisjon, kombinert med ferske, sesongbaserte råvarer og Jamies vri. Fra restauranten kan du se hvordan vi lager vår egen pasta i pastakjøkkenet, og du kan kjøpe Jamies kokebøker for inspirasjon til å lage lignende retter hjemme.

Du kan gjerne spise frokost her selv om du ikke bor på hotellet. Vi serverer frokost til gjester som ikke bor på hotellet, avhengig av tilgjengelighet, for SEK 175 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-16:00, Sat-Sun 12:00-22:00
Dinner: Mon-Fri 16:00-22:00, Sat-Sun 12:00-22:00