Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Skybar
Skybar
Tilbake til hotell

Sky Bar

Vår Skybar på hotell Scandic Ariadne har spektakulær utsikt over vannet og Stockholm.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51738649

Vil du tilby gjestene dine en spektakulær utsikt over vannet og Stockholm? Vår Skybar på hotell Scandic Ariadne ligger i 18. etasje og har glasstak og panoramautsikt over Stockholm. Baren er åpen mandag - lørdag. Baren kan leies og er perfekt for bursdagsselskaper, temafester eller forretningsarrangement.

Kontakt hotell Scandic Ariadne om du vil ha mer informasjon om hva vi kan tilby, samt om du vil bestille en visning av vår Skybar.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed