Scandic Bromma

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt en velsmakende og sunn frokost, lunsjbuffet eller middag i vår hotellrestaurant. Vi organiserer også bryllup og bursdager.

Vi serverer god mat i vår hotellrestaurant. Vi tilpasser gjerne maten etter dine ønsker og ditt budsjett hvis du vil holde et arrangement hos oss. I tillegg har vi en vakker hage som er ideell både for møter og andre arrangementer. Vi har god erfaring i planlegging og organisering av dåp, bryllup, sammenkomster, fødselsdager, fester og mye mer. Vi kan ta imot grupper fra 10 til 200 personer.

Nyt vår populære frokost- eller lunsjbuffet med et økologisk tema. Du trenger ikke å være en hotellgjest for å nyte den populære frokosten vår!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed