Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro-Detail.jpg Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro-Detail.jpg Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg Scandic-Foresta-Porch.jpg
Tilbake til hotell

Bistro Foresta

Nyt en utmerket middag i sjarmerende Urban Bistro med vakker utsikt, stor tilstøtende terrasse og behagelig lounge.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 324 00

Bestill bord

Få unnagjort litt arbeid mens du nyter noe godt å drikke i loungen vår, se solnedgangen fra terrassen eller spis middag med venner og familie i den smakfullt innredede Urban Bistro.

Her kan du nyte mat fra grillen eller rotisseriet, som er tilberedt i det åpne kjøkkenet vårt, mens du slår av en prat med kokken. Den perfekte dagen for en gourmand! Du kan velge blant mye godt å drikke fra barmenyen vår.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (The kitchen closes at 9:00pm: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed)

Menyer