Grand Central – der gatene skriver historiene

Grand Central by Scandic er Scandics nyeste signaturhotell. Sammen med Vasateatern, som på nytt åpnet dørene i september, er dette et unikt hotell med 391 rom, et livlig teater, restauranter og barer. Grand Central er hotellet som synes å alltid ha eksistert, og som minner og SOHO og Broadway.

Scandic nyeste signaturhotell har åpnet

I en av de mest urbane delene av Stockholm, der byen aldri sover, finner du en liten bit av New York. Den flotte bygningen fra 1885, der historien ligger i veggene og historiske Vasateatern har huset mang en forestilling, har blitt inspirert av teatre og scener fra dette området som er så rikt på kultur. Dette er et naturlig knutepunkt for arrangementer og selskaper.

Vasateatern legger til rette for sensasjonelle arrangementer

Hotellets eget teater, Vasateatern, er et majestetisk sted der både svenske og internasjonale kunstnere står på scenen. Opplev det nyeste Stockholm har å by på innen musikk og kultur. Det er også en ideell setting for alle typer arrangementer, fra konserter og filmpremierer, til konferanser og andre kulturarrangementer.

Ny bartendertjeneste kommer snart

Hotellet vårt vil snart introdusere en bartender-romservice, der en bartender vil levere drinker på døren fredager og lørdager, fra en klassisk bartendervogn. Perfekt for å nyte noe godt å drikke før middag. Det blir ikke festligere enn det.

Musikk, kultur og design

Flere dager i uken brukes scenene på hotellet vårt til alt fra akustiske konserter til DJ-sett, store og små. Vår egen DJ Opolopo kan ofte ses rett innenfor hotellinngangen, der han mikser musikk på den nybygde lobbyscenen. Grand Central har også fotokunst og designutstillinger. Innredning og materialer er nøye utvalgt og er inspirert av teaterverdenen. Grand Centrals egen duft med et hint av grapefrukt og sitron er tilgjengelig på alle rom.

Utvalgte smaker til frokost

Snart vil du kunne bestille en omelett med fyll og smaker som varierer etter sesong og tilgjengelighet. Vi serverer kaffe og te ved bordet for å maksimere din nytelse og avslapning ved frokostbordet. Som vanlig finner du økologiske og næringsrike alternativer som en del av vår omfattende frokostbuffet.

Ønsker du en concierge?

I nær fremtid vil gjestene våre få muligheten til å rådspørre hotellets egen livsstils-concierge, som deler sin kunnskap om alle de beste arrangementene og stedene å oppleve – inkludert noen godt bevarte hemmeligheter!

Bestill en høsthelg med underholdning

På Grand Central by Scandic er du nær alt som Stockholm har å by på. Nyt moderne skandinavisk mat og livemusikk.