Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Hasselbacken, bar
Scandic Hasselbacken, bar Bar, Lobby bar Bar, Lobby
Tilbake til hotell

Bar

Etter en lang dag kan du slappe av med en drink på sommerterrassen utenfor denne uformelle Stockholmsbaren i hotellobbyen på Scandic Hasselbacken.

Smak på svenske retter som krepsetoast og potetretten Janssons fristelse ved denne Stockholmsbaren med avslappet atmosfære. Du kan lese engelskspråklige aviser og se CNN på TV. Om sommeren kan du nyte en drink på terrassen sammen med lokalbefolkningen og se utover hagen til Scandic Hasselbacken.

 

Åpningstider

Opening hours