Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Hasselbacken, restaurant
Scandic Hasselbacken, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Hasselbacken tilbyr deilig mat i en historisk setting, perfekt for middag før et show på Cirkus. Vi serverer klassiske retter med en moderne vri. I helgene i høysesongen kan du også nyte vår populære brunsj.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 343 07

Bestill bord

Er du i byen for å se et show på Cirkus? Start kvelden din med middag her. Vi har satt sammen en spesiell showmeny. Deilige hasselback-poteter er et permanent innslag på menyen vår, skapt i 1953 av en av restaurantens lærlinger.

Om våren åpner vi opp terrassen med den tilstøtende parken. Både mat og drikke er tilgjengelig her i begge de to barene. I helgene tilbyr vi DJ-er og livemusikk. Har du ingen som kan passe på hunden? Ikke noe problem! Din kjære firbente venn er velkommen på terrassen vår.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Brunch: Sat-Sun 12:00-15:00, Mon-Fri Closed
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 15:00-23:00, Sun 16:00-20:00