Reception
Reception Reception sign Room Standard Room Standard Outdoor atrium Pillow in the lobby

Scandic No. 53

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

I hjertet av Stockholm med butikker, restauranter og en markedshall rett utenfor døren. Bare en kort spasertur fra sentralstasjonen, trendy Stureplan og Gamla Stan. Metroen og busser ligger på den andre siden av veien. Slapp av i vår komfortable lounge og sjarmerende bakgård.

Read more about Scandic No. 53

Våre hotellrom er moderne og fulle av smarte løsninger, som for eksempel dimmer og regndusj på badet, og en skuff under sengen til bagasjen din. Nyt en god natts søvn i den komfortable sengen, som er stor nok til to. Heng klærne dine på de praktiske knaggene og kleshengerne. Det er hverken skrivebord eller lenestol på rommet, men den komfortable, store loungen vår er spesialtilpasset med tanke på komforten til gjestene våre som reiser i forbindelse med forretning, for arbeid eller møter.

Vi serverer frokost, lunsjbuffet og à la carte-middag, i tillegg til kaffe og noe godt å drikke, i vår kombinerte lounge og restaurant. Arbeid komfortabelt med en egen stikkontakt til datamaskinen, og med god plass til mindre møter eller et after work-arrangement. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet. Vår sjarmerende bakgård er en magnet for både lokale innbyggere og hotellgjester i Stockholm i sommermånedene. Parkering er tilgjengelig i nærheten, på Norra Latin og i parkeringshusene i Stockholm.

Rett utenfor hotellet finner du alt fra hyggelige lokale bistroer til kulinariske opplevelser på gourmetrestauranter. Stikk innom resepsjonen, vi hjelper deg gjerne med å velge restaurant og bestille bord. Du er nær Stureplan med mange restauranter, barer og nattklubber, i tillegg til eksklusiv shopping. Vår sentrale beliggenhet gjør det enkelt å nå mange spennende destinasjoner til fots, med buss eller metro. Spaser nedover de brosteinsbelagte gatene i Gamla Stan forbi det kongelige slott. Oppdag shopping, restauranter og kaféer på Kungsgatan, Drottninggatan og Hötorget. Du er nær flybussen og togene til Arlanda, med bare en 5 minutters spasertur fra Stockholm sentralstasjon.

4.0 1422 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic No. 53 Telefon

+46 8 51736500

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic No. 53 Adresse

Kungsgatan 53
Stockholm