Lobby
Lobby Breakfast Bar Breakfast

Scandic Norra Bantorget

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Restauranten på Scandic Norra Bantorget byr på en variert meny med tradisjonelle svenske klassikere, i tillegg til internasjonale retter.

Vår moderne og koselige restaurant byr på alt fra en stor frokostbuffet og forhåndsbestilte lunsjer, til vår à la carte-meny. Om sommeren er du velkommen til å nyte atmosfæren på vår utendørsterrasse og, hvis været tillater det, utendørs grilling. Barna kan velge fritt fra barnemenyen.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Restaurant closed between 23/12-26/12: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 16:00-00:00, Sun Closed