Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Lobby
Lobby Breakfast Bar Breakfast
Tilbake til hotell

Restaurant

Restauranten på Scandic Norra Bantorget byr på en variert meny med tradisjonelle svenske klassikere, i tillegg til internasjonale retter.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51767000

Vår moderne og koselige restaurant byr på alt fra en stor frokostbuffet og forhåndsbestilte lunsjer, til vår à la carte-meny. Om sommeren er du velkommen til å nyte atmosfæren på vår utendørsterrasse og, hvis været tillater det, utendørs grilling. Barna kan velge fritt fra barnemenyen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu, Sun 12:00-23:00, Fri-Sat 12:00-00:00