Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo i nærheten av all moroa, men nyt allikevel de rolige omgivelsene. Drottninggatan handlegate er rett rundt hjørnet, og den går helt inn i Gamla Stan. Fra noen av rommene har du utsikt over hustakene i Stockholm.

Read more about Scandic Norra Bantorget

Vi har mange forskjellige romtyper å velge mellom, og fra flere rom har du utsikt over hustakene i Stockholm. Når du blir sulten tilbyr restauranten vår smakfulle måltider, og om sommeren kan du nyte måltidet på uteserveringen vår.

Perfekt for de som ønsker å bo sentralt, men som setter pris på fred og ro. Herfra er det enkelt å ta seg til byens turistattraksjoner og museer, og trikken går rett til Djurgården fra Sergels Torg. Vi låner også ut sykler og gåstaver, ideelt for de som ønsker å kombinere sightseeing med litt mosjon. Rett rundt hjørnet finner du Centralbadet, der du kan svømme noen lengder og nyte en deilig massasje. Vi ligger 10 minutters gange fra sentralstasjonen med Arlanda Express og City-terminalen.

3.5 1319 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Norra Bantorget Telefon

+46 8 51767000

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Norra Bantorget Adresse

Wallingatan 15
Stockholm

Scandic Norra Bantorget