Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Sjöfartshotellet restaurant set table
Scandic Sjöfartshotellet restaurant set table Scandic Sjöfartshotellet restaurant Scandic Sjöfartshotellet set tables at the restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Vi håper å se deg snart i restauranten vår, Lighthouse, som er innredet i maritim stil og har en ideell beliggenhet ved trendy Södermalm. Vi serverer deilige sesongbaserte retter.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 349 00

Bestill bord

Restauranten på Sjöfartshotellet serverer frokost, lunsjbuffet og middag. À la carte-menyen består av retter som biff Rydberg, cæsarsalat og moules frites. Gå ikke glipp av dagens spesial. Føler du for noe lettere eller bare en cappuccino eller noe annet godt å drikke? Da kan du ta turen til baren vår, et perfekt sted for avslapping etter en shoppingtur eller for å møte venner før kveldens underholdning.

Vår restaurant tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 16:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 16:00-23:00, Sun Closed