Scandic Täby

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg
Tilbake til hotell

Bar

Avslutt dagen med snacks og drikke i den avslappede Bar Scandic Täby.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 354 09

Unn deg en aperitiff eller en kveldsdrink på Bar Scandic Täby. Synk ned i en komfortabel lenestol for å prate med venner og kollegaer, eller se på direktesendt sport på vår plasmaskjerm. Du kan holde et øye med barna som leker i lekekroken, mens du bestiller litt snacks på denne uformelle Stockholmsbaren på Scandic Täby.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 11:00-23:00