Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Talk, restaurant
Scandic Talk, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Her på Scandic Talk er det noe for enhver smak. Nyt en deilig middag eller salatbuffeten vår til lunsj i restauranten vår Urban Bistro.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 268 00

Vår restaurant serverer en frokostbuffet, lunsj med en stor og luksuriøs salatbuffet, og til middag kan du velge deilige retter fra vår à la carte-meny.

Vår skybar Top Talk Bar i 19. etasje er det perfekte samlingsstedet etter en lang dag på messe eller i møte.Her kan du nyte god drikke, lettere måltider og snacks mens du beundrer den fantastiske utsikten.

Ved siden av resepsjonen har vi en bar hvor du kan slappe av med en kaffe eller kald drikke og snacks. Lettere måltider, sandwicher og drikke er tilgjengelig i vår døgnåpne SHOP.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed