Bar
Bar Bar Scandic Talk terrace

Scandic Talk

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Rooftop bar

Top Talk bar er det selvsagte valget for et kult barmiljø. Fantastisk utsikt og god atmosfære setter rammene for en vellykket kveld. Len deg tilbake med noe godt å drikke og nyt.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 268 00

Åpningstider

Opening hours
Bar: Wed-Fri 17:00-00:00, Mon-Tue, Sat-Sun Closed (Closed 18/12-14/1 with exception 31/12 open hour 17,00-01,00: Mon-Sun Closed)