Stockholms vakre Gamla Stan

Besøk den eldste bydelen i Stockholm – Gamla Stan. Følg de smale, brosteinsbelagte gatene og oppdag små butikker som selger håndlagde suvenirer for enhver årstid. Se vakre hus og sjarmerende kaféer, og hvis du tør: gå på en takvandring og se byen i fugleperspektiv, eller en spøkelsesvandring om kvelden.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Gamla Stan – som et friluftsmuseum

Utforsk historien

Nyt den vakre arkitekturen til lyden av hest og kjerre, eller lukk øynene og la fantasien ta deg flere hundre år tilbake og forestill deg hvordan livet var den gangen. Hva du enn velger, så sørger vi for at ditt opphold hos oss har like mye sjarm som følelsen du får fra Gamla Stan.

Lytt til historier fra fortiden

På en guidet tur i Gamla Stan kan du få høre spøkelseshistorier så skumle at selv den modigste vil titte seg litt ekstra over skulderen. Ta en pause på Stortorget, det eldste torget i Stockholm, der byens blodbad fant sted. I disse dager er torget fullt av sjarmerende kaféer og restauranter som blir til hyggelige utendørs terrasser om sommeren. Mot jul gjøres torget om til Stockholms festligste julemarked, der duften av en kopp varm sjokolade og brente mandler varmer deg opp fra innerst til ytterst.

Besøk Nobel Museum og bli inspirert av visjonene og ideene til prisvinnerne som endret vår verden, eller beundre Storkyrkan domkirke. Du kan også ta en spasertur rundt på Riddarholmen-øya og se alle slottene der, eller besøke Riddarholmskyrkan – den eneste bevarte klosterkirken fra Middelalderen i Stockholm.

Ta del i kongelig historie

Ta turen ned i kjellerhvelvet under det kongelige slottet. Her finner du skattkammeret med alle kronjuvelene, i tillegg til Det kongelige våpenhus med kongelige rustninger og drakter. Mens du lar øynene dine bli vant med dagslyset igjen, kan du utforske gårdsplassen og se det fantastiske vaktskiftet.