Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Skybar
Skybar Drinks, Glass, Event View, Window, Tower Scandic Victoria Tower, facade
Tilbake til hotell

Skybar

Bestill favorittdrikken din og nyt den fantastiske utsikten blant skyene i 35. etasje. Nyt en deilig kopp kaffe eller noe annet godt å drikke med Stockholm for dine føtter.

Er det din tur til å organisere et after work-arrangement eller en gjensynsfest? Gjør det med stil. Hvorfor ikke reservere hele baren vår fremfor å ha det hjemme?

Alt er mulig. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å arrangere en vellykket kveld.

Vår bar tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon. 

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 17:00-00:00, Sun Closed (Christmas, week 52: Thu-Sat 17:00-23:00, Mon-Wed, Sun Closed)