Helgetur til Sverige – ti forslag til byer og hoteller

Å besøke små kafeer og butikker er en stor del av sjarmen når man er på storbyferie. Her er våre ti beste forslag til alle som ønsker å ta en storbyhelg i Sverige.Helgetur i Sverige

Skap nye minner, nyt deilig mat og tilbring tid med noen du er glad i. Her er våre ti beste forslag for en helg i Sverige:

1. Stockholm

Fordi hovedstaden alltid har noe nytt å by på når det gjelder restauranter, forestillinger, utstillinger, shopping med mer.

2. Gøteborg

Fordi det aldri regner i Gøteborg! Besøk de sjarmerende gatene i Vallgraven-distriktet, kos deg i Liseberg fornøyelsespark, nyt et måltid på en koselig restaurant eller rund av kvelden med noe godt å drikke.

3. Malmø

Fordi Malmø har blitt en kulturell smeltedigel med et enorm kreativt miljø og spennende matkultur. Bo på et lett tilgjengelig sted i sentrum med sine mange storbytrekk.

4. Linköping

Fordi White Guide har kåret vår restaurant på Scandic Linköping City som en av de beste i Östergötland. Og fordi du kan rusle rundt i Gamla Linköping og Trädgårdsföreningen eller kose deg med en forestilling på Saab Arena.

5. Örebro

Fordi du kan gå forbi røde bondegårder når du rusler gjennom brosteinsgatene i Wadköping, beundre Örebro slott eller besøke en sjarmerende kafé eller restaurant.

  • Vi har ett hotell i sentrale Örebro: Nyoppussede Scandic Grand Orebro. Så fantastisk at du kanskje bestemmer deg for å bli.

6. Uppsala

Fordi du kan oppleve historien bak en av de eldste universitetsbyene i Sverige, rusle langs elven Fyrisån og besøke katedralen, slottet og Linnémuseet. Hva med et besøk til et av galleriene i byen eller Uppsala kunstmuseum?

7. Umeå

Fordi bjørkenes by tilbyr kulturopplevelser som Norrlandsoperan, samisk kunst og musikk. Kos deg med en pizzarull, handle på den mest moderne Ikea i Sverige eller besøk et museum.

  • På sentrale Scandic Plaza Umeå kan du slappe av i relax-avdelingen med utsikt over elven etter en lang dag i byen.

8. Sundsvall

Fordi du kan handle og rusle rundt i sentrum av Stenstan (Stenbyen). Hvorfor ikke besøke Norra Berget friluftsmuseum, Kulturmagasinet eller Casino Cosmopol?

9. Skellefteå

Fordi du kan oppleve Bjuröklubb naturreservat, som den svenske sangeren Laleh synger om, besøke Skellefteå museum eller handle på en av de mange sjarmerende butikkene i sentrum.

  • Bo sentralt på vakkert dekorerte Scandic Skellefteå. Hotellet vårt har et basseng, en badstue og en koselig restaurant.

10. Visby

Fordi dette er antakeligvis den mest sjarmerende av alle småbyene i Sverige. Bymurene og bygningene fra middelalderen gjør at hele byen har en koselig atmosfære. Ta en spasertur langs strandkanten, handle i de små og sjarmerende butikkene og, hvis du har bil, kjør ut på landet for å oppleve litt av den vakre naturen i Gotland.

  • Nyt et komfortabelt opphold på Scandic Visby, som har et oppvarmet boblebad utendørs.