Scandic Partner: Laholmen Hotell

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Laholmen Hotell har en vakker beliggenhet ved sjøen, nær sentrale Strømstad og grensen til Norge.

Read more about Scandic Partner: Laholmen Hotell

Hotellet vårt har en lounge/lobbybar som serverer drikke og småretter. Hver fredag og lørdag tilbyr vi livemusikk fra pianobaren. Restauranten vår serverer deilig mat fra Sveriges vestkyst, og Oxygen Lounge & Nightclub byr på musikk og dans fredager og lørdager. Vi har flere møterom, de fleste med utsikt over marinaen. Vi har også treningsrom, badstue og en utendørsparkering.

Hotellet er et av våre partnerhoteller og ligger nær alt Strømstad har å tilby - natur, seiling, shopping og deilig mat. Besøkende fra både Norge og Sverige drar på dagstur til Strømstad på shopping. Gå ikke glipp av den vakre naturen rundt byen. Besøk Kosterøyene og Kosterhavet Marine Nationalpark, eller Alaska, en park bygget en stein om gangen av gullgraveren Hilma Svedahl.

4.0 219 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Partner: Laholmen Hotell Telefon

+46 526 19700

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Partner: Laholmen Hotell Adresse

Laholmen
Strömstad

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Laholmen møterom

Hotellet vårt, ved sjøen og nær Strømstad sentrum og offentlig transport, har mye å tilby. Bra shopping og vakker natur venter deg.

Bestill møterom