Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Restaurant Bord&Bar Scandic Värnamo, restaruant Scandic Värnamo, restaruant, bar
Tilbake til hotell

Restaurant

Møt venner eller kolleger over en matbit på Scandic Värnamo.

Vår hotellrestaurant er ved siden av lobbyen, med komfortable lenestoler fra Ihreborns og elegante lamper fra Blond. Vi starter dagen her med vår store økologiske frokostbuffet for å sikre en god start på dagen. I vår hyggelige Värnamo restaurant kan du nyte svenske spesialiteter og andre deilige retter som passer for hele familien.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
 (CLOSED on June 21:st, 22:nd, 23:rd: Mon-Wed 17:30-22:00, Thu-Sun Closed)