Bestill overnatting

Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt frokost, lunsj og middag i våre restauranter - Koggen og Villa Manhem. Vi serverer god hjemmelaget mat i en avslappende atmosfære.

Bordbestilling restaurant

+46 498 201241

Kjøkkenet vårt bestreber seg på å bruke så mange ingredienser som mulig, i både mat og drikke, fra lokale gårder på Gotland. Maten tilberedes fra sesongens beste ingredienser med en smak av Gotland.

Restaurant Koggen kan ta imot opp til 80 gjester, og serverer deilige Scandic Classics og husets egne sesongbetonte à la carte-meny. Når været tillater det, er det også mange sitteplasser utendørs med utsikt mot bassenget og lekeområdene. I løpet av sommeren kan du kjøle deg ned på vår utendørs bar ved siden av det store bassenget.

Restaurant Villa Manhem serverer vår deilige frokostbuffet og kan også bestilles for større arrangementer på opp til 100 gjester på to nivåer. Til middag og lunsj, kan restauranten ta imot 50 gjester i første etasje og 40 gjester en etasje ned. Vi har også en vakker terrasse med utsikt mot havnen.

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 06:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed

Menyer