Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt frokost, lunsj og middag i våre restauranter - Koggen og Villa Manhem. Vi serverer god hjemmelaget mat i en avslappende atmosfære.

Bordbestilling restaurant

+46 498 201241

Kjøkkenet vårt bestreber seg på å bruke så mange ingredienser som mulig, i både mat og drikke, fra lokale gårder på Gotland. Maten tilberedes fra sesongens beste ingredienser med en smak av Gotland.

Restaurant Koggen kan ta imot opp til 80 gjester, og serverer deilige Scandic Classics og husets egne sesongbetonte à la carte-meny. Når været tillater det, er det også mange sitteplasser utendørs med utsikt mot bassenget og lekeområdene. I løpet av sommeren kan du kjøle deg ned på vår utendørs bar ved siden av det store bassenget.

Restaurant Villa Manhem serverer vår deilige frokostbuffet og kan også bestilles for større arrangementer på opp til 100 gjester på to nivåer. Til middag og lunsj, kan restauranten ta imot 50 gjester i første etasje og 40 gjester en etasje ned. Vi har også en vakker terrasse med utsikt mot havnen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 06:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun 11:30-14:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:00

Menyer