EM i friidrett 2018

Fra 7.–12. august 2018 arrangeres EM i friidrett i Berlin. I denne perioden vil byen omgjøres til en gigantisk sportsarena, og tusener av besøkende fra hele verden vil fylle gatene. Du kan finne ut mer om arenaene for arrangementet, de største parkene og de beste treningsområdene her.

EM i friidrett 2018 arrangeres i Berlin

Dette vil være årets største sportsarrangement i Berlin i 2018 – EM i friidrett arrangeres i Tysklands hovedstad over seks dager. Stjernene innen europeisk friidrett vil konkurrere om medaljer i tekniske øvelser og løpsøvelser.

Hvor nøyaktig vil EM i friidrett finne sted?

Hovedarenaen for sportsarrangementet er Berlin Olympiastadion i Charlottenburg. Her kan tilskuerne se kulestøt, diskos, spydkast, høydehopp, lengdehopp, sleggekast og stavsprang. Utsiden av stadion er ikke det eneste som gjør stedet til en av Berlins turistattraksjoner – det er vel verdt å ta en titt på innsiden også. Den nyeste teknologien og den fantastiske atmosfæren kjennetegner steinbygningen som har nesten 75 000 seter. Opplev heat, kvalifiserende runder, semifinaler og finaler i en av de mest monumentale sportsarenaene i Tyskland. Billetter er allerede til salgs.

EM i friidrett 2018 sidearrangementer

Også i 2018 vil rutene rundt Tiergarten park bli stengt av for langdistanseløp. Den som ønsker å unnslippe liv og røre, eller søker frisk luft mens de jogger, vil finne seg godt til rette her i de varme sommermånedene.
Vannidrett vil mest sannsynlig finne sted i elven Havel i den vestlige delen av Berlin. Elven har mange, passende, lange strekninger for dette formålet.
Utendørs idrettsaktiviteter vil finne sted i Gleisdreieck Sports Park nær Potsdamer Platz. Her kan sportsentusiaster finne alle typer sportsutstyr fra skate-baner og trampoliner til skranker og utstyr til kroppsheving.
Selv området på den tidligere flyplassen i Tempelhof tilbyr mer enn nok plass til mange besøkende til sportsaktiviteter.

Scandic-hoteller nær EM-arenaene

For enkel adgang til EM-arenaene anbefaler vi våre hoteller i Berlin.

Scandic Berlin Kurfürstendamm

Fra hotellet vårt i Charlottenburg, kan du nå Olympiastadion på rundt 20 minutter med T-bane eller bil. Tiergarten park ligger innen gangavstand.

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Parken på Gleisdreieck, og også Tiergarten park, kan nås til fots fra hotellet vårt med sentral beliggenhet på Potsdamer Platz. Tempelhof Field kan også nås på rundt 30 minutter med T-bane.

Alltid på Scandic: