Shopping i Berlin

Berlin er ikke bare kjent for å ha et mangfoldig kulturtilbud og et verdenskjent natteliv. Den tyske hovedstaden er også et mekka for shoppingentusiaster. Fra små, trendy butikker til store kjøpesentre – vi viser deg de beste shoppingområdene i Berlin.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Berlin og byens sentre

Berlin har, i motsetning til mange andre tyske byer, flere sentre. Dette skyldes delvis historiske grunner, med den 28-årige inndelingen av øst- og vest-Berlin. En annen faktor er størrelsen på hovedstaden og den relaterte infrastrukturen. For å unngå flaskehalser og store folkemasser på ett og samme sted, ble menneskene i metropolen spredt ut. Dette førte til etableringen av forskjellige sentre.

Shopping i Berlin – hva finnes?

Shopping i City West
Rundt Kurfürstendamm, i såkalte City West, finner besøkende det gamle sentrum av den vestlige delen av byen. Dette området har gjennomgått en vellykket fornyelse de siste årene. Trendy butikker har nå åpnet opp her blant luksuriøse merker, for å fri til et yngre publikum. Langs gatene "Kudamm" og Tauentzien finner du det store og verdenskjente kjøpesenteret KaDeWe, nye Bikini Haus, eksklusive luksusmerker, sportsbutikker, klassiske moteforretninger og ikke minst et av byens shopping-landemerker – det imponerende Europa-Center.


Shopping i den østlige delen av Berlin
Shoppingområdet i den østlige delen strekker seg fra Alexanderplatz via Friedrichstraße til Potsdamer Platz. Her finner du noe for enhver smak og lommebok. Det største utvalget av butikker finner du i Alexa på Alexanderplatz. Den som har et øye for det eksklusive og dyre bør ta en spasertur langs Friedrichstraße. Quartier 206 er ikke bare en arkitektonisk perle, her tilbys en førsteklasses shoppingopplevelse for alle som er ute etter et godt kjøp. Det er også mange steder å lete etter rimelige skatter på Potsdamer Platz. Arkadene på Potsdamer Platz og Mall of Berlin er spesielt populære blant shoppingturister.

Scandic Hotels: Beste kjøpesentre innen gangavstand

Våre to Scandic-hoteller i Berlin, Scandic Berlin Kurfürstendamm og Scandic Berlin Potsdamer Platz lar deg komfortabelt nyte en shoppingtur til fots, og etter en lang dag med shopping kan du slappe av i en komfortabel seng eller i trenings- og badstueområdet vårt. Følgende fordeler når du bestiller hos oss: