Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Scandic Frankfurt Museumsufer

Overnatt på nyåpnede Scandic Frankfurt Museumsufer, midt i hjertet av livlige Frankfurt, og nyt utsikten over Frankfurts skyline eller elven Main. Beliggenheten mellom Frankfurts utstillingshall og Museumsufer gjør hotellet til det perfekte alternativet for både forretnings- og fritidsreisende.

Read more about Scandic Frankfurt Museumsufer

I det nydesignede konferanseområdet tilbyr vi syv konferanserom, der det største har en kapasitet på opptil 285 personer. Alle rommene er utstyrt med den nyeste konferanseteknologien. Det innovative konferanseprogrammet vårt tilbyr revitaliserende måltider, og bærekraftsstrategien vår, som har vunnet flere priser, sikrer at møtene går knirkefritt med den ekstra fordelen av en ren samvittighet.

Som en sporty balanse til dagens anstrengelser er treningsrommet vårt åpent døgnet rundt. Her har du tilgang til treningsapparater og vekter.

Den store Scandic-frokostbuffeten og en omfattende meny tilbys i restauranten vår.

Hotellet ligger i sentrum av Frankfurt, kun fem minutters gange fra sentralbanestasjonen i livlige Bahnhofsviertel. I tillegg finner du et stort utvalg restauranter, Frankfurt Opera, Schauspielhaus teater og eventyrfontenen kun noen få minutters gange fra hotellet. Museumsufer nær hotellet tilbyr et stort utvalg samtidsutstillinger og historiske utstillinger med sine mer enn 20 museer. Og de som ønsker å ta det med ro, kan alltids ta en spasertur langs bredden av elven Main.

4.0 1925 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Frankfurt Museumsufer Telefon

+49 69 9074 59 0

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Frankfurt Museumsufer Adresse

Wilhelm-Leuschner-Straße 44
Frankfurt am Main

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room Frankfurt

I det nydesignede konferanseområdet tilbyr vi syv konferanserom med all den moderne teknologien som trengs for å holde et møte. I tillegg til vår anerkjente bærekraftsstrategi, sikrer revitaliserende måltider, kreative isbrytere og spesialopplærte møterådgivere det ideelle miljøet for å gjøre møtet til en suksess.

Bestill møterom

Scandic Frankfurt Museumsufer