EuroEyes Cyclassics Hamburg

EuroEyes Cyclassics vil bli avholdt i Hamburg den 3. oktober 2020. Tysklands eneste profesjonelle sykkelritt er ikke bare av interesse for sykkelryttere. Vær der når topprofesjonelle syklister stiller til start, og sykle deler av Tour de France-ruten selv.EuroEyes Cyclassics Hamburg

Den 3. oktober 2020 vil det være spesielle omstendigheter i Hamburg. Trafikklys slås av, gater stenges og rutene er åpne for syklister. Nærmest alle typer sykler er tillatt, så lenge det er trygt. Du kan til og med bruke tandemsykkel. Oppnå din beste personlige tid mens du nyter det fantastiske panoramaet over Hamburg og omegn.

Sykkelrittet har blitt avholdt i Hamburg siden 1996, og i år skjer det for 25. gang. Med tre forskjellige ruter å velge mellom finnes det noe for enhver atlet. Enten det er 60, 100 eller 160 km: du velger hvilken rute du tar. Proffene sykler også på disse rutene, men de sykler 250 km totalt. Målstreken er som vanlig på Moenckebergstrasse. Hamburg EuroEyes Cyclassics er dermed det eneste verdenscuprittet som avsluttes i sentrum av en storby.

Du kan også glede deg til programmet for andre arrangementer. Fra 2.–3. oktober vil rundt 80 utstillere presentere sine siste sykkelrelaterte produkter på Jungfernstieg og Rathausmarkt. I tillegg til livesendinger av rittet og intervjuer med kjendiser, kan du også glede deg til nydelig mat fra de mange matbodene.

Hvis du ønsker å være så godt forberedt som mulig, eller ikke har erfaring med sykkelritt, har «Rookie-programmet» (nybegynnerprogrammet) blitt spesialdesignet for deg. Du kan ta et 12-ukers treningskurs for å bli sykkelrytter, og trene på viktige ting som utholdenhet, energi og koordinering.   På EuroEyes Cyclassics starter du i en startblokk sammen med andre deltakere fra dette programmet.

Du finner mer info om løypen og hvordan registrere deg på: www.cyclassics-hamburg.de 

OFFISIELT RITTHOTELL – Scandic Hamburg Emporio

Det offisielle partnerhotellet Scandic Hamburg Emporio ligger kun noen få hundre meter fra startstreken til EuroEyes Cyclassics. Det erfarne teamet vårt er tilgjengelig når som helst, så du kan fokusere på rittet.

Slik bestiller du

Bare skriv inn ønsket ankomstdato og antall personer i bestillingsvinduet til Scandic Hamburg Emporio nedenfor. Når du klikker på «Se rom og priser», får du tilgang til bestillingsprosessen!

Fordeler med å bo hos oss:

  • Frokostbuffet – Frokosten vil være klar allerede fra kl. 04.00 den 3. oktober 2020. 
  • Pastabuffet – karbolading. Fyll på med karbohydrater på pastabuffeten vår fra kl. 18.00 kvelden før rittet. Enten du foretrekker vegetarisk, vegansk, med kjøtt eller uten saus, får du energien du trenger for neste dag her.
  • SHOP – Du kan kjøpe snacks, kaffe og gaver i vår Scandic SHOP i lobbyen når som helst i løpet av dagen eller natten.
  • WiFi – Ubegrenset internett uten ekstra kostnad over hele hotellet vårt.
  • PressReader – Fri tilgang til mer enn 5000 magasiner og aviser.
  • Online utsjekking – Spar tid og sjekk ut online.
  • Treningsrom og badstue – du kan komme deg etter rittet i våre badstuer for kvinner eller for begge kjønn.
  • Plass til sykkelen – du kan ta sykkelen med opp på rommet. Det er nok plass her, og sykkelen vil være trygt oppbevart. 
  • Parkering – Den underjordiske parkeringen med direkte adgang til hotellet vårt har 76 parkeringsplasser (merk at vi ikke kan reservere parkeringsplasser).
  • Alt ligger i nærheten – sykkelbutikker, avslappende massasjestudioer, de beste løpestiene og innendørsbassengene: du finner alt nær hotellet, og det dyktige teamet i resepsjonen hjelper deg gjerne.