Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar H2O
Bar H2O Bar H2O
Tilbake til hotell

Bar & Lounge H20

Nyt noe godt å drikke i vår bar og lounge H2O eller på den komfortable terrassen i bakgården.

Bordbestilling restaurant

+49 40 4321 872133

Bar & Lounge H2O på Scandic Hamburg Emporio ligger i hjertet av hotellet. God musikk og koselig innredning inviterer deg til å slappe av og nyte svenske retter og noe godt og kaldt å drikke. Hvis du foretrekker å være utendørs om sommeren, kan du sette deg på vår koselige terrasse omgitt av vannfontener.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu, Sun 14:30-01:00, Fri-Sat 14:30-02:00

Menyer