Restaurant H2O
Restaurant H2O

Scandic Hamburg Emporio

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant H2O

Velkommen til restaurant H20 hvor vi serverer lokal og sesongbasert mat med et skandinavisk preg.

Bordbestilling restaurant

+49 40 4321 872132

Bestill bord

Nyt frokost, lunsj og middag i et moderne og avslappende miljø. Nøye utvalgte og hovedsakelig lokale produkter tilberedes i vårt åpne show-kjøkken, med tanke på bærekraft og helse.

Forretningslunsj eller "after show dinner" - på Scandic Hamburg Emporio får du alltid sunn og næringsrik mat med skandinavisk preg.

Vennligst noter at frokost ikke er inkludert på Scandic Hamburg Emporio. Dette gjelder kun for Early og Flex bestillinger. I våre hotellpakker og for andre priser er frokost alltid inkludert. Frokost koster EUR 12.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 06:30-12:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed