IRONMAN Hamburg 2020

På søndag den 6. september 2020 vil Hamburg igjen være vertskap for et av verdens største idrettsarrangementer: På IRONMAN 2020 vil tusenvis av toppatleter samles i denne Hansabyen, og du har sjansen til å være der for å oppleve konkurransen.IRONMAN Hamburg 2020 

En av de tøffeste idrettskonkurransene kommer tilbake til Hamburg den 6. september 2020. På IRONMAN 2020 vil tusenvis av atleter, etter intensiv trening, konkurrere i et triatlon i toppsjiktet gjennom Hamburg. 

 

Langs IRONMAN Hamburg-løypen kan besøkende oppleve all ståhei rundt IRONMAN Hamburg og følge denne spennende konkurransen. Det kommer til å være mye som skjer, spesielt i transittsonene og på arrangementssenteret på Hamburger Rathausmarkt. Siden Hamburger Rathausmarkt er midtpunktet for arrangementet, er det også her du finner målstreken og IRONMAN-Expo. Det finnes også mye å se i de nærliggende transittsonene ved Ballindamm og Athletes Garden ved St. Petri-kirken.

 

IRONMAN Hamburg løype

IRONMAN starter fra Alster, ved Jungfernstieg-bryggen. Deltakerne svømmer totalt 3,8 km i to runder gjennom både indre (Binnenalster) og ytre (Außenalster) Alster. Løpet fortsetter på sykkel etter transittsonen ved Ballindamm. Sykkelløypen består av to runder med en total distanse på 90 km. Deltakerne sykler fra sentrum av byen, gjennom Hamburgs Großmarkt og havnen til bydelene Vierlande og Marschlande. Løypen byr på høydepunkter som Hohendeicher See og Zollenspieker Fährhaus. Den siste delen av IRONMAN-triatlonet er det 42,2 km lange løpet rundt indre og ytre Alster og Hamburg sentrum.

Du finner den nøyaktige løypen på:

Offisielt løpshotell – Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio ligger kun en hundredel av et maraton fra start- og målstreken for IRONMAN Hamburg. Herfra er det kun 10 minutter til alle de viktige start-, transitt- og målsonene.

Slik bestiller du

Bare skriv inn ankomstdatoen du ønsker og antall personer i bestillingsvinduet «Scandic Hamburg Emporio» nedenfor. Når du klikker på «Se rom og priser», får du tilgang til bestillingsprosessen!

Fordeler med å bo hos oss:

  • Frokostbuffet – På søndag den 6. september 2020 serverer vi den sunne Scandic-frokosten vår allerede fra kl. 04.00.
  • Shop – Du finner Scandic SHOP på alle hotellene våre. Her kan du kjøpe snacks, kaffe og gaver døgnet rundt.
  • WiFi – gratis, ubegrenset internett
  • PressReader – Du får gratis tilgang til over 5000 aviser og magasiner.
  • Utsjekking på nett – Du slipper å stå i kø i resepsjonen hvis du sjekker ut på nettet.
  • Treningsrom og badstue – Etter løpet kan du slappe av i våre badstuer for kvinner eller for begge kjønn.
  • Plass til sykkelen – du kan ta sykkelen med på rommet. Det er godt med plass og den oppbevares trygt. 
  • Parkering – Den underjordiske parkeringen med direkte tilgang til hotellet vårt har 76 plasser (merk at vi ikke kan reservere parkeringsplasser). 
  • Alt ligger i nærheten – sykkelbutikker, massasjestudioer for en avslappende massasje og de beste løpestiene og innendørsbassengene: du finner alt nært hotellet, og det dyktige teamet i resepsjonen hjelper deg gjerne. 

Logoen er et registrert varemerke for World Triathlon Corporation. Autorisert bruk.