IRONMAN Hamburg 2019

Søndag 28. juli 2019 vil Hamburg igjen være vertskap for et av verdens største sportsarrangementer: IRONMAN 2019 kommer til hansabyen, og med det 2500 idrettsutøvere!

IRONMAN Hamburg 2019

En av de tøffeste sportskonkurransene returnerer til Hamburg den 28. juli 2019. På IRONMAN 2019 vil 2500 idrettsutøvere konkurrere i et triatlon på toppnivå gjennom Hamburg.

Langs IRONMAN Hamburg-løypen kan besøkende oppleve spenningen rundt IRONMAN Hamburg. Det er mye som skjer, spesielt i transittsonene og på markedsplassen ved Rådhuset, som er hjertet av arrangementet. Hjertet av arrangementet er markedsplassen utenfor rådhuset, med målstreken og IRONMAN expo, i tillegg til nærliggende Ballindamm transittsone og atletenes hage ved St. Petri-kirken.

IRONMAN Hamburg løype

IRONMAN-konkurransen starter på Jungfernstieg brygge ved Alster. Deltakerne svømmer totalt 3,8 km i to runder gjennom både indre (Binnenalster) og ytre (Außenalster) Alster. Løpet fortsetter på sykkel etter transittsonen ved Ballindamm. Løpet er totalt 90 km over to runder fra sentrum via Hamburg 'Grossmarkt' og havnen ut i landskapet 'Vierlande' og 'Marschlande' med høydepunkter som Hohendeicher og Zollenspieker fergehus. Den siste delen av IRONMAN-triatlonet er det 42,2 km lange løpet rundt indre og ytre Alster og Hamburg sentrum.

 

Du finner den nøyaktige løypen på:

Offisielt løpshotell – Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio ligger kun en hundredel av et maraton fra start- og målstreken på IRONMAN Hamburg. Herfra er det kun 10 minutter til alle de viktige start-, transitt- og målsonene.

Fordeler med å bo hos oss:

  • Frokostbuffet – søndag 28. juli 2019 serverer vi den sunne Scandic-frokosten vår allerede fra kl. 04.00.
  • SHOP – du finner en SHOP i alle hotellene våre, der du kan kjøpe gaver, snacks eller kaffe til å ta med.
  • WiFi – uavbrutt og gratis Internett uten irriterende kabler.
  • PressReader – du får gratis tilgang til over 5000 aviser og magasiner når du bor hos oss.
  • Online utsjekking – unngå utsjekkingskøene når du bruker vårt selvbetjeningsalternativ.
  • Treningsrom og badstue – du kan komme deg etter løpet i våre badstuer for kvinner eller for begge kjønn.
  • Plass til sykkelen – du kan ta sykkelen med på rommet. Det er godt med plass til den, og der er den også trygg.
  • Parkering – parkeringskjelleren vår, med direkte adgang til hotellet, har 76 parkeringsplasser og ligger kun 400 meter unna. Det er også et parkeringshus i nærheten, med flere etasjer og 700 parkeringsplasser (merk at vi ikke kan reservere en parkeringsplass til deg)
  • Alt ligger i nærheten – sykkelbutikker, massasjestudioer for en avslappende massasje, og de beste løpestiene og innendørs svømmebassengene: du finner alt nær hotellet, og det dyktige teamet i resepsjonen hjelper deg gjerne.

 

Også i Frankfurt am Main...

Ønsker du å delta i Mainova IRONMAN European Championship Frankfurt 30. juni 2019? Kom og bo på Scandic Frankfurt Museumsufer som har ideell beliggenhet i forhold til begivenheten. 

 

Logoen er det registrerte varemerket til World Triathlon Corporation. Bruken er autorisert.