20 % rabatt i Frankfurt

Spar 20 % per natt på nye Scandic Frankfurt Museumsufer. Bestill oppholdet mellom 1. februar og 30. april 2018. Opplev den vakreste bysilhuetten i Tyskland og den kulturelle elvebredden ved Main med 26 museer.

Den 1. februar 2018 åpner det nye hotellet vårt Scandic Frankfurt Museumsufer dørene for første gang. Dette 17-etasjes hotellet ligger mellom sentralbanestasjonen og Museumsufer, og tilbyr ikke bare skandinavisk gjestfrihet, men også en fantastisk utsikt. Bestill et opphold nå i en av Tysklands mest spennende byer, og spar hele 20 % per natt.

2000 ekstrapoeng for Scandic Friends-medlemmer

Og det stopper ikke her! Som medlem av lojalitetsprogrammet vårt Scandic Friends, får du også 2000 ekstrapoeng på det allerede rabatterte oppholdet i Frankfurt. Poengene godskrives kontoen din etter at du har sjekket ut.

Ikke medlem av Scandic Friends? Da kan du melde deg inn her og nyte godt av de mange fordelene som medlemskapet gir. Det er gratis!

Hva er inkludert?

Når kan jeg bestille?

  • Tilbudet kan bestilles mellom 1. og 15. desember 2017.
  • Det kan kun bestilles på nett, og du trenger ingen bookingkode. Rabatten vises når du bestiller.

Når kan jeg bo?

  • Gyldig for opphold mellom 1. februar og 30. april 2018.

Det med liten skrift
Tilbudet gjelder for opphold på Scandic Frankfurt Museumsufer mellom 1. februar og 30. april 2018. Du får 20 % rabatt på hver natt du overnatter. I tillegg får Scandic Friends-medlemmer som bestiller dette tilbudet en bonus på 2000 ekstrapoeng. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, og er gyldig med forbehold om tilgjengelighet. Prisen er ikke-refunderbar og reservasjonen kan ikke endres eller avbestilles. Betalingskortet ditt vil bli belastet når du bestiller. Frokost er ikke inkludert. Les våre vilkår og betingelser.