Spar 25 % i Europa

Ønsker du å oppleve påske i en av de vakreste byene i Tyskland og Polen? Spar 25 % på våre Scandic-hoteller og dra på en spennende påskeferie mellom 12. og 28. april 2019.

Velg din favorittby og overrask dine nærmeste. Fra 5. februar til 28. april 2019 kan du bestille på nettstedet vårt.

Når og hvor kan jeg overnatte?

Tilbudet er gyldig på hotellene våre i Tyskland og Polen fra 12. til 28. april 2019 og kan bestilles frem til 28. april 2019. Du får 25 % rabatt på hver dag du overnatter. Prisen er gyldig for utvalgte romtyper, avhenger av tilgjengelighet og er ikke refunderbar.

Hvordan bestiller jeg?

Velg et av de deltakende hotellene våre i Tyskland og Polen samt ønsket dato i bestillingsvinduet øverst til høyre på denne siden. Du vil øyeblikkelig se tilgjengelighet på hotellet. Den rabatterte prisen vil vises som «Spesialtilbud».

Hva er inkludert i prisen?

FRANKFURT AM MAIN

Nyt en vakker skyline-utsikt fra Scandic Frankfurt Museumsufer. I tillegg til storbyfølelsen, vil du nyte vårfølelsen når du tar en båttur på elven Main eller besøker Frankfurt påskemarked.

HAMBURG

Denne havnebyen stråler om våren. En spasertur på Speicherstadt i formiddagssolen og en påskekonsert i Laeiszhalle er den perfekte starten på våren. Du kan bestille påsketilbudet vårt med et opphold fra to netter på Scandic Hamburg Emporio.

BERLIN

En by som ønsker alle velkommen. Få et inntrykk av den tyske hovedstaden. Her kan du oppleve Berlin Spring Festival, påskemarkedet på berømte Alexanderplatz eller Berlin halvmaraton, og gjøre påskeopplevelsen akkurat slik du ønsker den. Overnatt på et av de to sentrale Scandic-hotellene våre på Potsdamer Platz eller Kurfürstendamm.

DANZIG

På kysten av Østersjøen er påskestemningen også på topp. Byen scorer ekstrapoeng med fargerike historiske bygninger og en vakker gamleby som de besøkende kan nå til fots fra Scandic Gdansk. Bestill påsketilbudet vårt og bo minst to netter i Gdańsk.

BRESLAU

I Polen er det tradisjon å feire påske. Når du bor på Scandic Wroclaw kan du oppleve en fargerik kirkefestival og håndverksmarkeder i den nærliggende gamlebyen. Bestill påsketilbudet vårt og bo minst to netter i Wrocław.

Det med liten skrift 
Dette tilbudet er gyldig for opphold på Scandic-hotellene våre i Tyskland og Polen fra 12. til 28. april. Rabatten på 25 % tilbys på våre standardpriser og legges automatisk til i bestillingsprosessen. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, kan bestilles frem til 28. april 2019, avhenger av tilgjengelighet og gjelder for utvalgte romkategorier. Bestillingen kan ikke endres eller avbestilles. Betalingskortet ditt vil bli belastet når du fullfører bestillingen. Frokost er ikke inkludert, men kan bestilles når som helst under oppholdet. Les policyen vår.