Nyt Frankfurt

Tilbring noen deilige dager i Frankfurt med dette perfekte tilbudet: to netters overnatting med en deilig og variert frokostbuffet, i tillegg til en treretters middag hver kveld.

deilige dager i frankfurt

Frankfurts skyline tar pusten fra deg. For å sikre at du er godt forberedt for byens fantastiske utsikt, tilbyr vi en sunn og variert frokostbuffet om morgenen, og en deilig treretters middag hver kveld. Bestill ditt todagers opphold i Frankfurt nå, og rund det av med et kulinarisk høydepunkt.

Hva er inkludert?

  • 20 % rabatt på bestillingen av et hotellrom
  • Bestill den sunne og varierte frokostbuffetenvår
  • Middag hver kveld under oppholdet: treretters meny eller buffet i  restauranten vår
  • Fri bruk av treningsområdet vårt
  • Gratis WiFi over hele hotellet
  • Barn under 13 år bor uten ekstra kostnad sammen med en voksen. Frokost er inkludert.
  • Fordeler for Scandic Friends-medlemmer – registrer deg nå gratis, og bli medlem

Når kan jeg reise?

Tilbudet er gyldig for innsjekking innen 31. desember 2020.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill dette tilbudet på nett nå via bestillingsvinduet ovenfor. Velg hotellet, valgt reiseperiode (minimalt to netter og maksimalt fire netter for dette tilbudet) og antall gjester, før du klikker på «Vis rom og priser». Pakken vil vises under navnet Nyt Frankfurt – med en treretters middag og frokost inkl.».

Det med liten skrift 
Bestillingsperiode for denne pakken: 30. september 2019 til 31. desember 2020. Oppholdsperiode: 1. oktober 2019 til 31. desember 2020. Tilbudet er gyldig på Scandic Frankfurt Museumsufer, avhenger av tilgjengelighet og åpningstidene til restauranten på hotellet, og gjelder for et begrenset antall rom. Pakken består av et hotellopphold på minimalt to netter og maksimalt fire netter, og inkluderer frokost og en treretters middag hver dag, bestående av forrett, hovedrett og dessert valgt av kokken. Restauranten forbeholder seg retten til å tilby en middagsbuffet istedenfor en meny. Barn i alderen 6–12 år kan velge tre retter fra barnemenyen. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bestillinger kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. MVA er inkludert. Tilleggskostnader: Frankfurt by ilegger en turistskatt på EUR 2 per person per natt, som betales ved ankomst.
Regler

De kombinerte reisetjenestene som tilbys er en pakkereise i henhold til EU-direktiv 2015/2302. Mer informasjon om hovedrettighetene dine i henhold til EU-direktiv 2015/2302.