Spesialtilbud på hotell i Finland

Opplev vakre Helsinki i høst og bo på våre flotte designhotell. Nå får du dobbeltrom fra 75 EUR alle helger og alle dager i juleferien, frem til 31. januar. Bestill nå og bruk bookingkode FALL.

Hotellweekend  i Finland fra EUR 75

Opplev flotte Helsinki eller noen av våre 17 andre populære destinasjoner i  Finland i høst. Bestill senest 30. august, og oppgi bookingkoden FALL.

Ta en liten avstikker til nabolandet i øst og bo en helg på hotell. Her får du ikke bare vakker natur, men også steder med spennende kultur, historie og bra shopping. Har du barn under 13 år, bor de for kr 0,- når de deler rom med voksne og på morgenen venter en deilig frokostbuffet på deg. 

Hva er inkludert i prisen?

Når kan jeg bo?

I helger, 2. september - 31. januari 2017, samt alle dager i julen (23. desember - 8. januar 2017).

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online senest 30. august med bestillingskode FALL. 

Det med liten skrift
Tilbudet kan kun bestilles på vår hjemmeside og gjelder et begrenset antall rom på Scandic i Finland. Prisen (fra EUR 75) gjelder per natt og for delt dobbeltrom. Tilbudet kan bestilles mellom 23-30. august. Boperiode er i helger fra 2. september-31. januar 2017, og alle dager i høst- og juleferien. Beløpet belastes kredittkortet ved bestillingstidspunktet. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Bestillingen kan ikke refunderes, endres eller avbestilles. Frokostbuffet og moms er inkludert. 
Bestillingsvilkår.