Frokost og middag inkludert

Gjør oppholdet til et kulinarisk høydepunkt: bestill overnatting på et av hotellene våre i Tyskland og Polen med frokost og middag inkludert. Nå med bookingkoden 2MEALS.

Frokost og middag inkludert

På Scandic-hotellene våre i Tyskland og Polen kan du fra og med i dag nyte det fantastiske kjøkkenet vårt morgen og kveld. Få en god start på dagen med den omfattende frokostbuffeten vår, som byr på over 100 forskjellige matvarer, inkludert mange økologiske produkter.  Om kvelden serverer vi en deilig middag med bruk av sesongbaserte råvarer.

Hva er inkludert?

  • Hotellovernatting på Scandic-hotellene våre i Tyskland eller Polen
  • Frokostbuffet 
  • Middag: treretters middag eller middagsbuffet*
  • Gratis WiFi
  • Moderne treningsområde
  • Barn under 13 år bor gratis

*Vår treretters middag består av forrett, hovedrett og dessert valgt ut av kjøkkensjefen. Barn i alderen 6–12 år kan velge tre retter fra barnemenyen. Hotellet forbeholder seg retten til å tilby middagsbuffet istedenfor menyen etter kjøkkensjefens skjønn. 

Når kan jeg reise?

Tilbudet er gyldig hver dag frem til  31. desember 2020, med forbehold om tilgjengelighet.

Hvordan bestiller jeg?

Dette tilbudet kan kun bestilles  online på nettstedet vårt frem til 31. desember 2020, med bookingkoden 2MEALS . Velg ønsket ankomstdato og hotell i bestillingsvinduet, og skriv så inn bookingkoden.

Det med liten skrift 
Bestillingsperiode for denne pakken: 1. januar 2020 til 31. desember 2020. Oppholdsperiode: 1. januar 2020 til 31. desember 2020. Tilbudet gjelder på Scandic-hoteller i Tyskland og Polen, avhenger av tilgjengelighet og gjelder for et begrenset antall rom. Dette tilbudet avhenger også av åpningstidene til restaurantene på hotellene våre. Dette tilbudet kan kun bestilles online på nettstedet til Scandic, ved bruk av bookingkoden 2MEALS. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bestillinger kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. MVA er inkludert. 
Regler

De kombinerte reisetjenestene som tilbys er en pakkereise i henhold til EU-direktiv 2015/2302. Mer informasjon om rettighetene dine i henhold til EU-direktiv 2015/2302.