Gourmet-opphold i København og Aarhus

Scandic Århus City, Scandic Copenhagen og The Grill ønsker velkommen til en gourmetopplevelse med overnatting. Bestill et deilig gourmetopphold inkl. en flaske cava, frukt og en tre-retters middag på restauranten "The Grill".

Unn deg et gourmet-opphold i København eller Aarhus.

Ungt par spiser gourmetmiddag

Ta en pause fra hverdagen, og skjem bort deg selv og noen du er glad i med et gourmet-opphold. Du kan velge å bo sentralt på Scandic Copenhagen ved innsjøene i København, eller på Scandic Aarhus City i hjertet av Aarhus, nær ARoS kunstmuseum og Den Gamle By. På begge hoteller spiser du middag på restauranten vår The Grill.

Hva er inkludert i hotelloppholdet?

Priseksempler

  • Scandic Aarhus City – pris fra DKK 1621 for 2 personer
  • Scandic Copenhagen – pris fra DKK 1705 for 2 personer

Når kan jeg bestille og overnatte?

  • Bestill oppholdet innen 31. desember 2016
  • Oppholdet er gyldig for 1 natt fra torsdag til søndag

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online og bruk koden GOU.

Det med liten skrift!
Bestillingen kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen, og betales under oppholdet. Middag- og overnattingstilbudet avhenger av tilgjengelighet. Tilbudet gjelder én overnatting fra torsdag til søndag til og med 31. desember 2016, samt hver dag i juli. Oppholdet må bestilles senest dagen før dere ønsker å spise middag på restauranten The Grill. 3-retters-middagen nytes den første natten for voksne. Barn under 13 år vil bli belastet standardpris i henhold til menyen. Inkluderer frokost. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Ekstra tilbehør og drikke er ikke inkludert, men kan bestilles under middagen. Vi garanterer deg et bord i restauranten, som normalt reserveres til kl. 19.00. Dette tidspunktet kan imidlertid tilpasses i henhold til dine ønsker. Kontakt hotellet hvis dere ønsker et annet tidspunkt eller ønsker å informere oss om eventuelle allergier.
Vilkår og betingelser for bestilling