Helsinki på tilbud!

Opplev Helsinki fra 699,-! Tilbudet gjelder hver helg fra 20. januar - 13. august, og hver dag i sommerperioden.

hotellWEEKEND i Helsinki FRa 699,-

Visste du at Finland i følge Lonely Planet er blant topp 3 på listen over destinasjoner man bør oppleve i 2017?

Benytt anlendingen nå og bestill en weekend-getaway denne våren, eller du kan spare godbiten Helsinki til sommerferien.

Har du fortsatt ikke opplevd Helsinki, eller noen av de andre vakre stedene Finland har å by på, har du en gylden anleding nå. Bestill en spontan vinter- eller vårtur, eller vent til sommerferien og nyt varmen i de tusen sjøers land. Bestill til og med 24. januar og bo helger frem til 13. august, og alle dager i sommerperioden. Har du barn under 13 år kan de bo uten ekstra kostnad og på morgenen venter en smakfull og variert frokostbuffet. 

Hva er inkludert?

Når kan jeg bo?

  • Helger mellom 20. januar - 13. august 2017
  • Alle dager i sommerperioden

Hvordan bestiller jeg?

Tilbudet gjelder online bestillinger 19. - 24. januar 2017 med bookingkode FAIR.

Opplev den maritime kultur i Helsinki

Uansett sesong, Finland er vakker året rundt. Helsinki byr på seg selv med sin vakre skjærgård og supre shoppingmuligheter. Er du på jakt etter imponerende design eller uforglemmlige matopplevelser vil Helsinki garantert ikke skuffe deg. Nå har du sjansen til å oppleve dette spennende landet til svært hyggelige priser.

Det med liten skrift

Dette tilbudet kan kun bestilles online og gjelder et begrenset antall rom i Scandic Finland i utvalgte perioder. Prisene gjelder per dobbeltrom/natt. Tilbudet kan bestilles til og med 24. januar 2017 og gjelder opphold i perioden helger fra 20. januar - 13. august, og alle dager i sommerferien. Ditt kredittkort vil bli belastet ved bestillingstidspunktet. Bestillingen kan ikke endres, avbestilles eller refunderes. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Frokost er inkludert.